18 februarie 2009

Sony Ericsson Idou

Anul acesta Sony Ericsson va lansa telefonul Idou, numele urmand sa fie schimbat si comercializat sub o alta denumire, dupa cum anunta cei de la Sony Ericsson pe site. Telefonul a fost prezentat in cadrul congresului de telefonie mobila de la Barcelona.

Conform celor de la go4it, unde puteti gasi mai multe detalii despre telefon si o analiza a "specialistului" Liviu Mihai, Idou se citeste I Do. Am pus specialistul in ghilimele, pentru ca in descrierea facuta de el s-a strecurat o eroare destul de mare pentru un site de profil si citez: "În fine, va fi primul telefon Sony Ericsson cu slot microSD! ".

NU este primul telefon al celor de la Sony Ericsson cu slot microSD, K850 avand dual slot si pentru M2 si pentru MicroSD, iar Xperia X1 doar MicroSD. Deci, Liviu Mihai nu mai tine postul blocat. Sunt oameni competeni care au nevoie de un loc de munca.

Ca utilizator de Sony Ericsson o sa fac si eu o analiza in comparatie cu telefonul pe care il detin de 2 ani, si anume, K800, care desi a mai baut o bere cu mine :)) este in stare chiar buna de functionare. Sa le luam pe rand.

"Eu fac" este din mai multe puncte de vedere un "first timer" pentru cei de la Sony Ericsson. Este primul lor telefon cu o camera de 12 megapixeli, fapt care nu il mai inteleg dupa cateva discutii cu un cunoscator din domeniul fotografiei , dar sunt sigur ca va prinde si va vinde in Romania. Si eu eram mandru ca telefonul meu are camera de 3 megapixeli :)).

Si sistemul de operare in cazul Idou, este un "first timer", si anume Symbian S60 si nu UIQ3. Caracateristicile telefonului le gasiti aici. In asteptarea lansarii, va las cu un video demo al Sony Ericsson Idou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu