24 mai 2011

Calatoria cu metroul

Cand m-am mutat din Rahova m-am bucurat ca sunt aproape de metrou si am scapat de RATB. Acum circul foarte rar pe deasupra si nu spun ca nu e mai bine, dar cand ma bucuram ca o sa merg doar cu metroul nu imi dadeam seama ca o sa merg tot prin Bucuresti-Romania.

Sunt cateva categorii de oameni in metrou care ma scot din minti. Cel mai mult ma enerveaza " turistii ". Aia care isi tin rucsacul in spate cand e aglomerat. Pe astia ii gasesti si in RATB. Bai nene ocupi cel putin un loc sa moara fanii mei, plus ca ii lovesti pe toti in calea ta. Incearca sa il tii in mana sau jos pana cobori, ca nu esti pe munte.

A doua categorie de enervanti, " egoistii", sunt aia care stau rezemati de bara in timp ce alti 4-5 oameni pe langa ei incearca sa isi tina echilibrul ca nu au de ce sa se tina. Cand e liber si eu stau rezemat de bara, dar daca e aglomerat nu lua bara in brate doar pentru tine in kilu meu!!!

Cel mai putin ma enerveaza cei din ultima categorie. Astia pot fi amuzanti daca nu te grabesti si astepti urmatorul metrou. Sunt asa-numiti " rockstar ". Dupa ce anunta aia ca se inchid usile, apar ei de nicaieri si se arunca in multime. Nu e suficient ca stai ca un evreu care merge spre lagar, vine asta transpirat ca a alergat si se arunca pe tine.

Inchei acest post cu o rugaminte la unii calatori cu metroul: impacati-va cu apa oameni buni! Oare cand o sa invatam sa nu mai fim nesimtiti?

2 comentarii: