9 ianuarie 2009

Scosi din anonimat de YOUTUBE

Astazi vom vorbi despre micile vedete de pe Youtube. Da, cei care fac upload la tot felul de filmulete cu ei facand diverse chestii sau sunt surprinsi in diferite ipostaze de altii si apoi apar pe Youtube. Si o sa va dau cateva exemple de astfel de oameni care au reusit sa iasa din anonimat datorita aparitiei pe acest site.

Vi-l mai amintiti pe baiatul plinut care canta cu multa pasiune melodia Dragostea din tei a baietilor de la O-zone?
Daca nu il mai stiti sau nu l-ati vazut pana acum.. el este :




Dupa aceast filmulet a devenit cunoscut sub numele " The numa numa kid" si a ajuns numarul 1 in emsiunea "Greatest Internet Superstars" difuzata la VH1, dupa cum puteti vedea in clipul care urmeaza:



Sa trecem la urmatorul exemplu. Doamna de la Bulgarian Idol. E imposibil sa nu o stiti! Cea care a cantat Ken Lee. E destul de recenta intamplarea, dar totusi o sa postez video pentru cei care nu au vazut-o. Chiar daca ati vazut-o merita sa o revedeti.



Dupa cum o sa vedeti in urmatorul filmulet si doamna s-a bucurat de succes dupa aceasta aparitie la Bulgarian Idol, reporterul numind-o "Fenomenul Ken Lee". Dupa ce si-a imbunatatit putin engleza, a fost invitata la "Megastarul" din Bulgaria sa cante din nou melodia.



Si astea sunt doar doua exemple. Concluzia este ca nu trebuie sa va fie frica sau rusine ca rade lumea de voi. Faceti upload la filmuletele cu voi si intr-o zi poate o sa ajungeti si voi mici vedete. Zi buna va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu