16 aprilie 2009

The Day The Earth Stood Still

Titlul este numele filmului care l-am vazut in seara asta. In traducere: "Ziua in care pamantul a stat nemiscat". Si pentru ca se intampla rar sa vad un film bun, am hotarat sa il recomand celor care nu l-au vazut.

Daca nu sunteti amatori ai genului SF si ati sarit peste el doar pentru asta, cred ca ar trebui totusi sa il vedeti. In genul filmului acesta am vazut un documentar cu ceva timp in urma: "Al 13-lea ceas" parca se numea.

Nu o sa va povestesc filmul acum, am zis ca il recomand si asta o sa fac. Sa va faceti totusi o idee, va spun una din replicile lui Keanu Reeves, un extraterestru venit sa salveze planeta Pamant de oameni: "Nu putem risca supravietuirea planetei de dragul unei specii. Daca pamantul moare, muriti si voi. Daca voi muriti, pamantul traieste". Va las mai jos si trailerul.

4 aprilie 2009

Leapsa distractiva

Am o leapsa de cand eram copii dupa cum a zis chiar Simona. De la ea am leapsa asta si desi a trecut ceva vreme de cand mi-a pasat-o nu e tarziu nici acum. Ce sa fac eu daca am fost plecat?

Hai sa trecem la treaba. Pare chiar interesant. Ma mai jucam asa cand eram mai tanar. Sigur o sa fie fun pentu ca de cand cu Youtube am numai muzica veche stocata in calculator. Plus ca la mine gasesti orice gen de muzica.

1. Pune playerul pe shuffle..
2. Apasa „inainte” pentru fiecare intrebare.
3. Foloseste titlul melodiei ca si raspuns la intrebare chiar daca nu are sens. Nu trisa!

1. How are you feeling today?
Sa fim copii - Mihaela Runceanu

2. Will you get far in life?
Tarancuta - Dan Spataru ...e clar, inceput promitator

3. How do your friends see you?
La fereastra ta - Semnal M ...oare are si gratii fereastra? :))

4. Will you get married?
VIP - DJ Clear & Petey Pablo

5. What’s your best friend’s theme?
The ecstasy of gold - Metallica

6. What is the story of your life?
De cate ori - Ion Suruceanu

7. What was high school like?
Chiar daca vei pleca - Body & Soul ...aici imi place cum a picat, ca nu imi pare rau.

8. How can you get ahead in life?
Shut Up - Black Eyed Peas ... sa vorbesc mai putin pot sa incerc, dar sa tac nu vreau

9. What is the best thing about your friends?
Marea - 3SudEst

10. What is in store for this weekend?
A place for my head - Linkin Park

11. What song describes you?
The winner takes it all - Abba ..pai e logic

12. What song would describe your grandparents?
Zece - Florin Chilian

13. How is your life going?
All because of you - Sunrise Avenue

14. What song will they play at your funeral?
Love will show you everything - Jenifer Love Hewitt (If only soundtrack) ...chiar as vrea

15. How does the world see you?
Better in time - Leona Lewis

16. Will you have a happy life?
Vreau sa va doara - Parazitii

17. How can I make myself happy?
To the children - Denean ...super melodie

18. What should you do with your life?
Amazing - George Michael

E chiar distractiv. Sa stiti ca nu am trisat. Singurele melodii peste care am sarit au fost cele cu Track. Nu puteam sa pun Track 5-Artist 3. Pasez si eu leapsa mai departe catre Andera. :)

3 aprilie 2009

Back in business

Poate va intrebati de ce nu am mai scris. Pai am fost plecat pe acasa aproape doua saptamani sa ii mai ajut si eu pe parintii mei, ca doar a venit primavara si sunt multe de facut. Dar acum m-am intors si o sa va povestesc ce s-a mai intamplat. O sa va spun ce se mai poate face cu o copie de buletin trimisa sau pierduta aiurea.

Ma uitam la cazul lui Gigi Becali, retinut de curand degeaba in opinia mea, dar nu o sa intru in detalii. Am observat ca autoritatile s-au autosesizat. Pai sa spun si eu ca am primit o amenda de la RATB complet aiurea si poate se autosesizeaza cineva si in cazul meu. Si dupa doua luni ar fi bine. Ce vreau sa spun prin complet aiurea este ca cineva s-a folosit de datele mele dupa CI, iar eu am primit procesul verbal acasa.

Sunt constient ca daca "i-am umplut frigiderul" celui care s-a folosit de datele mele incat o sa ii ajunga pentru trei generatii, nu o sa ma ajute cu nimic, dar nu am nici bani si nici timp pentru procese cu RATB-ul. Pana la urma e vorba de 100 de lei, pe care oricum nu o sa ii platesc. Ar fi culmea sa platesc o amenda pe care nu am luat-o.

As putea sa demonstrez destul de usor ca NU am fost in autobuzul 336 la ora si data respectiva, dar cum am spus nu am fondurile necesare. In plus, stim cu totii cum functioneaza justitia din Romania. Vedeti cazul Gigi Becali ca e cel mai recent. Revoltator!!

Ce inseamna de fapt revoltator? Inseamna ca atunci cand cei care ne conduc isi bat joc de noi trebuie sa iesim in strada si sa le spunem ca ajunge. Cu ceva timp in urma jucam Rome-Total War, un rts in care detii mai multe provincii. Daca intr-una din provincii maream taxele sau nu le ofeream suficienta cultura, divertisment sau siguranta eram scos afara in urma unei revolte.

Pentru ca asta inseamna normalitate. La romani se pare ca nu e asa. Nu exista unitate. Trebuie sa fim complet uzi de pipi ca sa iesim in strada. O stropeala din partea conducatorilor nu e suficienta sa ne revoltam. Si pentru ca nu exista unitate, iar populatia doarme, ne revoltam pe bloguri sau in muzica. La fel cum au facut si baietii de la Mafia in clipul de mai jos.